Išskirtiniai skoniai
Marinuoti vištienos produktai, kepamosios vištienos dešrelės bei karštai rūkyti gaminiai, kurių gamyboje naudojama aukščiausios kokybės žaliava.
Greitas ir patogus paruošimas bei išskirtiniai skoniai – „Premium“ vizitinė kortelė. Nustebinkite savo artimuosius ir draugus ištaiginga vakariene, kuriai pasiruošite neįtikėtinai lengvai. Tai padaryti Jums padės „Premium“ marinuotos vištienos produktai!
Išskirtiniai skoniai
Grilis ištisus metus: kepkite ir ant grilio, ir orkaitėje
Specialus aliuminio indelis, pritaikytas kepti orkaitėje
Nuolatos ieškome išskirtinių skonių, kurie sužavėtų net išrankiausią vištienos gurmaną. Buvome pirmieji Lietuvoje, pasiūlę vištieną uogų marinate. Vištiena mėlynių marinate jau kelerius metus yra vienas mėgstamiausių produktų. Taip pat siūlome ir vištieną su bruknių, serbentų ir goji uogų marinatais. Nepaisant to, kad „Premium“ marinatuose „karaliauja“ uogos, mūsų gamybos meistrai skonių paieškose išbando visame pasaulyje populiarius prieskonius. Stebime pasaulines tendencijas ir norime pasiūlyti tai, kas geriausia ir unikalu!
„Premium“ marinuota vištiena ne tik nustebins išraiškingų skonių įvairove, bet ir Jūsų kepimo indą paliks švarų. Paverskite maisto gaminimą poilsiu! „Premium“ marinuoti vištienos produktai supakuoti patogiose kepimui skirtose pakuotėse, kuriose kepant vištieną, ši visada išliks sultinga. Tiesiog nuimkite popierinę pakuotę ir dėkite indelį į orkaitę.
„Premium“ produktų linijoje rasite ir karštai rūkytų produktų tiems, kurie mėgsta unikalius ir ištaigingus gaminius. Mūsų asortimente - vištienos filė su garstyčių grūdeliais ir vištienos filė su špinatais. Puikiai tiks ir kaip užkandis, ir originalioms salotoms paruošti. Produktai išrūkyti natūraliais dūmais ir supakuoti patogioje pakuotėje.
„Vilniaus paukštynas“ buvo pirmasis kepamųjų vištienos dešrelių gamintojas Lietuvoje. Tai specialiai kepimui sukurtos dešrelės, kurių sudėtyje nenaudojame nitritinės druskos, todėl kepant dešreles aukštoje temperatūroje neišsiskiria kancerogeninės medžiagos.
Populiarėjant grilinimo kultūrai, ėmėme ieškoti tam skirtų produktų variantų. Marinuotos vištienos produktus jau gaminome, o dešrelių, specialiai skirtų grilinti, Lietuvoje dar nebuvo. Tad sukūrėme receptūrą tokio produkto, į kurio sudėtį nedėjome nitritinės druskos, todėl jas kepant neišsiskiria kancerogenai, kurie gali būti pavojingi žmogaus sveikatai.